Pure Folttisztító Só – 2kg

3289 Ft

Elfogyott

SKU: RKCD-65504 Kategória:

Pure folttisztító só

A biológiailag lebomló fehérítő- és fertőtlenítőszer (nátrium-perkarbonát) használata a mosódióval kombinálva ajánlott. Fehér ruhák mosásához, erős foltok előkezeléséhez és áztatásához kiválóan alkalmazható. Bio mosáshoz ajánljuk!

Kifejezetten ajánlott babák és gyerekek ruháihoz is. Hatékonysága onnan ered, hogy a hidrogén-peroxidból aktív oxigén szabadul fel: így fehérít és fertőtlenít egy lépésben, környezetbarát módon. Már 30-40 fokon a környezetet kímélő aktív oxigén szabadul fel, mely az erős foltokat is megszünteti ( tea, vörösbor, vér, fű, gyümölcsfoltok). A folt színanyagait oxidálja, ezáltal színtelenné teszi, a foltot képező anyagokat pedig vízoldhatóvá téve távolítja el a mosás folyamán. Kiválóan alkalmas fehér, színes ruhák tisztításához.
• Allergén mentes
• Állatkísérlet mentes
• Tartósítószer mentes

Felhasználási Javaslat:
A szennyeződés mértékétől függően 2-3 evőkanál szükséges egy adag mosáshoz. Tehetjük közvetlenül a mosógép megfelelő rekeszébe, vagy a ruhák közé.
Ha erősebb szennyezettségű foltokat szeretnénk eltávolítani, áztassuk a ruhát néhány órán át (vagy egy egész éjszaka) folttisztító sós oldatban.
Biológiailag lebomlik, nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot.
Színes ruhánál is alkalmazható. A színeket nem fakítja!

Használati utasítás:
• Mosódióval történő mosásnál a mosószer adagolóba tegyen kb. 2 evőkanálnyi port
• A fehérítő por 40 foktól hatékony
• A folt előkezelése: vízzel pépesítsen egy kiskanálnyi port, tegye rá a foltra, szükség szerint dörzsölje be, majd 1-2 óra után mossa ki a szokásos módon
• Áztatáshoz tegyen 5 liter langyos vízbe 1-2 evőkanálnyi fehérítőt

Írja meg az első véleményt “Pure Folttisztító Só – 2kg”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Menü

Pure Folttisztító Só - 2kg

3289 Ft