Oral-B iO Series 7N White elektromos fogkefe

79990 Ft

Elfogyott

SKU: KRKN-81305 Kategória:

2 év gyártói garanciával

A csomag tartalma:

– 1 db Oral-B iO Series 7N White elektromos fogkefetest

– 1 db Ultimate Clean kefefej

– 1 db hálózati töltő

– 1 db utazótok

– 1 db pótfejtartó

Tulajdonságok:

– A legjobb tisztítás az Oral-B-től a forradalmi mágneses technológiának köszönhetően, az extra csendes és kíméletes tisztítási élmény érdekében.
– 100%-kal egészségesebb íny 1 hét alatt az Oral-B egyedülálló kerek kefefejének és a gyengéd mikrorezgéseknek köszönhetően.
– Az interaktív kijelző lehetővé teszi a személyre szabott fogmosást a jobb tisztítási eredmények érdekében, és emlékeztet a kefefej cseréjére.
– Ne hagyjon ki egy területet sem: A mesterséges intelligencia felismeri az egyéni fogmosási stílust, és segít minden fog egyenletes megtisztításában
– 5 intelligens tisztítóprogram a személyre szabott tisztításhoz: napi tisztítás, érzékeny, ínyápolás, mélytisztítás és fogfehérítő.

– Extra ínyvédelem az intelligens nyomásszabályozásnak köszönhetően: zölden világít, ha a nyomás optimális, és piros lámpával figyelmeztet a túl nagy nyomásra.
– Gyors és elegáns töltés: A mágneses töltőállomás kb. 3 óra alatt teljesen feltölti a fogkefét.

Az új Oral-B iO meghalad minden elvárást, amelyet csak el tud képzelni a fogmosással és a tökéletes szájhigiéniával kapcsolatban. Az Oral-B iO innovatív, mágneses hajtórendszere pontosan annyi energiát juttat a sörtehegyekhez, amelyek gyengéd mikrorezgésekkel fogról fogra csúsznak a hatékony és kellemes tisztítási élmény elérése érdekében. Élvezze a frissesség érzését minden nap, mintha fogorvosnál járt volna!

Az Oral-B iO segít megvédeni az ínyt a túlzott nyomástól. Az új intelligens nyomásszabályozó piros lámpával figyelmeztet túl nagy nyomás esetén, és zölden világít, amikor az optimális nyomást használja. Az interaktív kijelző megkönnyíti a navigációt a kefefej különféle funkciói és beállításai között. Válasszon a különböző tisztítási módok közül, és személyre szabott fogtisztítást kap valós időben, valamint emlékeztetőt a kefefej cseréjére. A vizuális időzítő tájékoztatást nyújt az ajánlott 2 perces tisztítási időről. A fogkefe reggel üdvözöl és mosolyt csal a fgmosás után a kiváló eredmények érdekében.

Az új alkalmazás először kínál interaktív 3D-s grafikát, míg az Oral-B iO a mesterséges intelligenciának köszönhetően felismeri egyéni tisztítási technikáját. Tapasztalja meg a fogmosás élményét, amely most örömet szerez!

Írja meg az első véleményt “Oral-B iO Series 7N White elektromos fogkefe”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Menü

Oral-B iO Series 7N White elektromos fogkefe

79990 Ft