Avent itatópohár puha csőrös harapásálló 300ml 9hó lányos 

3701 Ft

Elfogyott

SKU: MTTF-826316 Kategóriák: ,

A Philips Avent My Grippy itatófejes pohár egyedülálló szeleppel rendelkezik és szivárgásmentes, amit az anyukák is megerősítettek! A csúszásgátló felülete és a formázott kialakítása kényelmes a kis kezek számára, és lehetővé teszi a babáknak az önálló ivási készség magabiztos fejlesztését.

Semmi sem jobb egy jó kis kalandnál. Kérdezze csak meg gyermekét. Ez a szivárgásmentes csőrös pohár pedig maszatmentes ellátmányt biztosít a kalandokhoz. Az egyedi szelepnek köszönhetően a folyadék csak akkor folyik, ha gyermeke iszik, ezért nem kell aggódnia a kifolyó vagy kiömlő ital miatt. Ezt nem csak mi mondjuk: a megkérdezett anyák 91%-a is egyetért abban, hogy a pohár szivárgásmentes*

Ha a kényelmes, egyszerű ivásról van szó, a kicsiknek olyan itatófejre van szükségük, amely nemcsak kíméli az ínyeket, de ellen is áll a fejlődő fogaknak. A My Grippy csőrös pohár mindkét feltételnek megfelel – köszönhetően a harapásálló és mégis puha itatófejnek.

Gyermeke pillanatokon belül magabiztos, önálló ivó lesz a pohár kényelmes fogásának köszönhetően. Kontúros formája és csúszásgátló textúrája a kis kezek számára is egyszerűvé teszi a pohár fogását.

– My Grippy itatófejes pohár
– 300 ml
– 9 hó
– 1 db-os

Írja meg az első véleményt “Avent itatópohár puha csőrös harapásálló 300ml 9hó lányos ”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Menü

Avent itatópohár puha csőrös harapásálló 300ml 9hó lányos 

3701 Ft