Barion Pixel
e4010df3459c923f2fce66abff6bd4c037d12aa6

Nemsokára elstartol Magyarország első, kifejezeten kismama-baba termékkeresője és árösszehasonlító oldala.

A Pocakmanóról...

Gajdácsi Márk és feleség Gajdácsi-Ilku Dóra egy hétköznapi házaspár, egy csodaszép 4 hónapos kislány szülei.

Ugyanakkor nem volt olyan könnyű, hogy kislányuk (Szonja) most a családjuk szeme fénye legyen.

Ugyanis nagyon sokáig próbálkoztak a gyermekvállalással, de sajnos nem akart összejönni.

Amikor pedig egyszer sikerült, üres volt a petezsák.

De miért is lényeg ez?

Nos, mert rengeteg olyan téma van gyermekvállalás során, ami egy huszonéves fiatalnak teljesen ismeretlen egészen addig, amíg bele nem csöppen.

Legyen az a téma a meddőség, üres petezsák, pajzsmirigy túlműködés, leiden mutáció, stb.

A Google a barátunk, de a fentieket begépelve az ellenségünk, mivel az első cikk azt írja, hogy minden rendben, nem kell aggódni, a második cikk pedig azt, hogy soha nem lehet gyereketek.

Ezért született meg a gondolat, hogy csinálnak egy vlog oldalt, ami pontról pontra végig viszi az adott élethelyzetéig a kedves látogatót, ahol releváns emberektől kaphat, releváns és hasznos információt.

S hogy az ingyenes vlog mellett, még több segítséget tudjanak adni a leendő szülőknek/friss szülőknek, ezért elhatározták, hogy megalkotják Magyarország első kifejezetten mama-babatermék árösszehasonlító oldalát, ezáltal a megnyugtató válaszokat kapott leendő szülők; az oldal ezen részén a számukra legmegfelelőbb ajánlat alapján szerezhetik be a kismama-baba termékeket.

Márk a műszakvezetői állását hagyta ott és mindent egy lapra feltéve: Elhatározta a CSED-en lévő feleségével, Dórival, hogy megvalósítják a fenti projektet, hogy minden leendő kismamának, kispapának segíteni tudjanak.

Pocakmanó Árösszehasonlító

A célunk, hogy az összes nagy hazai bababolt, patika, drogéria árait elérhetővé tegyük nektek! Minden ami babatermék! 🙂

Pocakmanó VLOG

Akár gyermeket terveztek, akár úton van, vagy már megszületett, nálunk biztosan találsz majd az adott élethelyzetetekhez segítséget nyújtó interjút.

Menü