Barion Pixel

Játékszabályzat
(MG MEDIA Kft.) nyereményjáték játék és adatkezelési szabályzat
A nyereményjáték szervezője az MG MEDIA Kft. (székhely: 4271, Mikepércs, Szent István utca 3/B a továbbiakban „Szervező”.
A nyereményt a Szervező biztosítja, valamint vállalja a nyeremény után fizetendő adókat és felmerülő bejelentési kötelezettségeket, terheket. A nyertesnek adófizetési kötelezettsége nem merül fel.
Játék rövid leírása és a részvétel feltételei
Játék időtartama: 2022.11.22. – 12.15.

A Játék során a Játékosok az alábbi nyereményt nyerhetik:
50.000Ft-os vásárlási utalvány, amit a www.babyarena.hu oldalon vásárolhat le a nyertes. Készpénzt nem áll módunkban visszaadni, készpénzre be nem váltható a nyeremény.A részvétel minimum 5000Ft-os vásárláshoz kötött a www.babyarena.hu oldalon.
Bármit vásárolhat ebben az értékben a résztvevő.  
Más jelentkezési módot nem fogadunk el. A vásárlással automatikusan részt veszel a sorsoláson, nem kell külön kitölteni semmit a résztvevőnek. 

Sorsolás: 2022.12.15. – A sorsolás gépi sorsolással a https://commentpicker.com/ oldallal történik a véletlenszerűség elve alapján.

A játékban minden 18. életévét betöltött természetes személy részt vehet. A játékban való részvétellel a játékos elfogadottnak tekinti a szabályzatot és hozzájárul az abban megfogalmazottak szerint a személyes adatai kezeléséhez, továbbá tudomásul veszi, hogy szabályzat szerződésnek tekintendő, így az adatkezelés szükségszerű a szerződés teljesítése érdekében.

A nyertes Játékos által megadott adatok valódiságát a Szervezőknek jogában áll ellenőrizni. Amennyiben a megadott adatok nem felelnek meg a valóságnak, úgy a nyertes kizárására kerül sor. A nyertes helyére a pótnyertes kerül.

A nyertessel Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot. Amennyiben 7 napig nem elérhető, úgy a pótnyertes lép a helyébe.
 A játékszabályzatban foglaltaknak nem eleget tevő játékosok nem vehetnek részt a sorsoláson.

A Játékban nem vehetnek részt a Szervezők, és a Szervező játékban részt vevő megbízottjai, ügynökségei, azok munkavállalói és hozzátartozói; továbbá egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

Jelen nyereményjáték a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint nem bejelentés-köteles ajándéksorsolás és nem minősül szerencsejátéknak.

A nyereményjátékot a Facebook vagy Instagram semmilyen formában nem támogatja. 
A nevezés során megadott adatokat Szervező marketing céllal felhasználhatja. Adatai törlését Szervező bármely elérhetőségén keresztül kérheti.

Menü